Toiminnalliset aktiviteettimme

Tiistaitapaamisten välisinä aikoina teemme aina mahdollisuuksien mukaan jotain toiminnallista. Nämä toiminnalliset aktiviteetit sovitaan pääsääntöisesti aina kuukausittaisten tiistaitapaamisten yhteydessä. Niinpä tiistaitapaamisiin kannattaa osallistua, jos haluaa vaikuttaa toiminnallisten aktiviteettien suunnitteluun kuten niitä koskeviin päivämääriin. Pääpaino meillä on tiistaitapaamisissa mutta välillä lähdemme esimerkiksi luontoon nuotioretkelle tai sitten vaikkapa elokuviin. Yksityiskohtaisempia esimerkkejä aiemmista aktiviteeteistamme löydät nettisivujemme historiikkikohdasta. 

Toiminnallisista aktiviteeteista luontoretket ja pikkujoulut ovat ilmaisia osallistujilleen. Toisaalta, jos kyseessä on elokuviin meno, ravintolaruokailu tai kesäretki, meillä on etukäteen sovittu omavastuu käytössä. Toiminnalliset aktiviteetit ilmoitetaan tiedottavalle sähköpostilistallemme sekä ne merkitään näkyville tänne nettisivuillemme. Toiminnallisille aktiviteeteille on myös sitova ilmoittautuminen käytössä käytännön järjestelyjen takia.

Huom! Jos haluat tiedottavalle sähköpostilistallemme tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää toiminnallisista aktiviteeteistamme, ilmoita toiveistasi sähköpostilistamme ylläpitäjälle.

Vertaisryhmä on nyt tauolla eli tiistaitapaamiset peruttu toistaiseksi. Vertaisryhmälle etsitään uutta vetäjää. Jos innostuit tämän vertaisryhmän vetämisestä, ota yhteyttä Aksoni ry:n Nooraan (alm.noora@gmail.com).

Yllä näet listauksen tulevista toiminnallisista aktiviteeteistamme ja niiden suunnittelua tukevista tiistaitapaamisistamme. Klikkaa tapahtumaa ja tule ihmeessä tutustumaan meihin ja toimintaamme.